Search

Pippa, mladší sestra vévodkyně Kate, porodila syna

Pippa Matthewsová porodila své první dítě. Mladší sestře vévodkyně z Cambridge a jejímu manželovi, miliardáři Jamesi Matthewsovi, se v pondělí narodil syn. Novopečená matka i dítě jsou v pořádku, oznámil mluvčí rodiny. 

dnes 20:50

SDÍLEJ:

Pippa Matthewsová (rozená Middletonová) porodila v pondělí ve 13:58 v londýnské nemocnici Panny Marie. „James a Pippa mají chlapečka. Matka i dítě jsou v pořádku,“ oznámil mluvčí rodiny magazínu Hello!

Podle britských médií váží chlapec 3880 gramů. Na svět přišel v soukromém Lindoově křídle, které funguje již od roku 1937. Na stejném místě porodila své tři děti také vévodkyně Kate a kdysi zde rodila i princezna Diana.

Kensingtonský palác v prohlášení uvedl, že vévodkyně Kate i její manžel jsou zprávou o narození dítěte „velmi potěšeni“. O jeho jménu se zatím pouze spekuluje. Podle sázkových kanceláří vedly u holčiček jména Catherine a Carol, u kluků to byl James.

Těhotenství mladší sestry Kate Middletonové bylo rodinou oficiálně potvrzeno v červnu s tím, že její první potomek by měl přijít na svět letos na podzim. Otcem dítěte je James Matthews, za něhož se pětatřicetiletá Pippa provdala loni v květnu.

O osm let starší miliardář je znám především jako výkonný ředitel společnosti Eden Rock Capital Management Group.

Autor: Tereza Polaczyková

Let's block ads! (Why?)

https://www.denik.cz/ze_sveta/pippa-middletonova-mladsi-sestra-vevodkyne-kate-porodila-syna-20181016.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Pippa, mladší sestra vévodkyně Kate, porodila syna"

Post a Comment

Powered by Blogger.