Search

Vondráčková vs. Plekanec: Lucie pro sebe chce tučné výživné a odškodné za ztrátu kariéry!

Podle serveru Extra.cz změnil Plekanec advokáta a aktuálně ho ve věci rozvodu zastupuje JUDr. Lenka Radoňová. A právě ta přišla s informací, že Vondráčková žádá po manželovi výživné krom dětí i na sebe samotnou. A chce pořádnou sumu!

Právnička také potvrdila, že Plekanec zpěvačce navrhoval výživné na děti ve výši 60 tisíc korun měsíčně, tedy 25 tisíc na nezletilého Adama a 35 tisíc na nezletilého Matyáše.

Právnička také vyjasnila, jak je to s výživným, které pro sebe údajně žádá Vondráčková. „V návrhu nepožaduje výživné na nezletilé děti ve výši 30 tisíc dolarů, ale požaduje výživné pro rozvedenou manželku paní Lucii Plekancovou Vondráčkovou ve výši 30 tisíc dolarů měsíčně,“ prozradila Extra.cz Radoňová. V přepočtu je 30 tisíc kanadských dolarů přibližně 510 tisíc korun českých.

Může ale takovou tučnou částku vůbec požadovat? „Žena může takové výživné požadovat v případě, kdy manželka obětovala svůj profesní život rodině, aby mohl její manžel dělat kariéru, čímž například snížila svou pracovní kvalifikaci nebo nedokončila vzdělání, které chtěla apod. V takovém případě má manželka nárok čerpat výživné pro sebe maximálně tři roky,“ uvedl věci na pravou míru renomovaný právník Jan Černý pro Blesk.

Podle Plekancovy právničky chce Vondráčková také peněžní náhradu za ztrátu vlastní kariéry. V návrhu je tedy ještě dalších 7 milionu kanadských dolarů (119 milionů korun). „Ty představují takzvané kompenzace zejména za ztrátu vlastní kariéry a zabezpečení do budoucna rozvedené manželky a je opět stanoveno na základě subjektivních hodnocení navrhovatelky paní Lucie Plekancové Vondráčkové,“ doplnila Radoňová.

Jenomže Vondráčková přeci celé roky neseděla doma s dětmi, ale své kariéře se dál věnoval - zpívala, fotila i nahrávala. A co víc, dokonce začala rozjíždět i hereckou kariéru v Kanadě. V zahraničí natočila rovnou dva filmy - The Perfect Kiss a Hotel Limbo.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/vondrackova-vs-plekanec-lucie-pro-sebe-chce-tucne-vyzivne-a-odskodne-za-ztratu-kariery.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vondráčková vs. Plekanec: Lucie pro sebe chce tučné výživné a odškodné za ztrátu kariéry!"

Post a Comment

Powered by Blogger.