Search

Václava Postráneckého v seriálu Krejzovi nahradí Oldřich Navrátil

Díly, které jsou s Postráneckým v Krejzových natočené, se budou vysílat až do konce roku, nyní už v ateliéru točí jeho nástupce Navrátil.

„Václav Postránecký sám navrhl představitele, který ho v další řadě nahradí v roli hlavy rodiny. Jmenoval asi tři své kolegy a na prvním místě právě Oldřicha Navrátila,“ sdělila ředitelka obsahu FTV Prima Lenka Hornová.

 „Hledat můj odlitek je marná snaha. A nahraditelný je každý. Teď za mě v Národním divadle zaskakují také dost odlišní kolegové. A zbořilo se Národní? Oldřich Navrátil je trochu jiný herec než já, ale mně se líbí a vážím si ho. Stejně jako jeho nabídky, že budu- li se chtít vrátit, okamžitě odstoupí. Držím mu palce,“ prohlásil Václav Postránecký.

Postránecký, který pracoval navzdory chemoterapii, si s kolegou o roli Krejzy popovídal, nyní se bude plně věnovat léčbě. Oldřich Navrátil se zároveň ujal role průvodce Receptáře prima nápadů, ve kterém se na obrazovce poprvé objeví už 14. října.

Let's block ads! (Why?)

https://kultura.zpravy.idnes.cz/vaclav-postranecky-krejzovi-oldrich-navratil-f4q-/filmvideo.aspx?c=A180927_085212_filmvideo_spm

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Václava Postráneckého v seriálu Krejzovi nahradí Oldřich Navrátil"

Post a Comment

Powered by Blogger.