Search

Rozvod Plekance a Vondráčkové: Sponzoroval jí kariéru v Kanadě! Ona mu vybírala konto

„Je samozřejmě nesmysl, že by Tomáš žárlil na Lucčinu kariéru v Kanadě. A že by nechtěl, aby točila filmy. Vždyť kdyby to tak bylo, přece by do toho bijáku neinvestoval přes tři miliony korun. On její hereckou kariéru za oceánem sponzoroval,“ sdělil Blesku Plekancův známý.

Hokejista prý půjčoval peníze Martině Adamcové, která za filmové studio jednala. Kromě toho podle něj musel Plekanec také "solit" pořádně tušné sumy za paní na hlídání, aby mohla Lucie Vondráčková jezdit na natáčení.

Plekanec byl dokonce nařčen Lucčiným příbuzným Františkem Vondráčkem z toho, že nechtěl Vondráčkové koupit v Kanadě auto a ona pak musela děti vláčet ve čtyřicetistupňových mrazech pěšky. „Tomáš ji milionkrát nabádal, aby si udělala kanadské papíry a začala řídit. Jenže ona raději furt jezdila taxíkem,“ reagoval na to Plekancův kamarád.

Nedávno zase Vondráčkové advokátka JUDr. Maria Battaglia. nařkla Plekance z toho, že ji i děti vysvětloval za jejich nepřítomnosti z domu. „Vždyť na tom byli s Luckou jasně dopředu domluveni, že Tomáš najde pro ni a děti nový dům a přestěhuje je, aby měli vše připravené, až do Kanady přiletí. Vtipné bylo, že Tomáš vybral dům, zeptal se Lucky, jestli jí vyhovuje, ona se na informace o něm ani nepodívala a poslala mu zpět vlastní výběr, který byl ale úplně stejný. Později Tomáš zjistil, že ten samý dům pro Vondráčkovou už o měsíc dřív vybrala paní Adamcová,“ sdělil Bleksu Plekancův důvěrník. Barák je dokonce prý pronajatý na celý jeden rok.

A je tu ještě jedna historka, ke které měl hokejistův známý co říct. Plekanec prý jednou řešil, že mu někdo vybral z konta 4 tisíce dolarů. „Lucie se dušovala, že ona to nebyla. Když byl Plekanec vše zjišťovat v bance, omluvili se mu a peníze vrátili. Na záběrech z průmyslové kamery, které mu ukázali, pak ale zjistil, že z bankomatu vybírala Vondráčková,“ popsal.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/rozvod-plekance-a-vondrackove-sponzoroval-ji-karieru-v-kanade-ona-mu-vybirala-konto.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Rozvod Plekance a Vondráčkové: Sponzoroval jí kariéru v Kanadě! Ona mu vybírala konto"

Post a Comment

Powered by Blogger.