Search

Patý díl Tváře ovládla Eva Burešová! Kdo se vám líbil nejvíc?

Jako první vystoupila Tereza Mašková s písní School´s Out od Alice Coopera a předvedla pořádný rockový nářez. Její proměna byla fantastická a svým číslem rozproudila publikum.

Poté vystoupil Patrik Děrgel jako Harry Styles s klidnější písní Sign of the Times. Děrgel předvedl skvělé pěvecké dovednosti i s obrovskými zuby, které byly součástí kostýmu. Dojal nejen porotu, ale i diváky.

Vojtěch Drahokoupil vystoupil s písní Take On Me od skupiny A-ha. Svěřil se, že pro něho je doba, ze které píseň pochází, spíše "minulý život". Drahokoupil předvedl dokonalé taneční vystoupení i jeho předvedení zpěváka skupiny A-ha jistě přeneslo každého, kdo zažil éru 80. let, do mládí.

Jako další vystoupila Eva Burešová jako Jennifer Hudson s písní One Night Only. Burešová se na vystoupení velmi těšila a měla proč. Kostymérky vytvořily neuvěřitelnou proměnu a Burešová byla přímo k nepoznání. Její pěvecký výkon ocenilo publikum potleskem ve stoje.

Robert Jašków se opět proměnil v ženu, tentokrát v Meryl Streep, a zazpíval píseň Queen of the Night. Podle poroty bylo jeho vystoupení velkolepé.

Michaela Badinková si zazpívala jednu z tanečních a letních písní Havana od zpěvačky Camila Cabello. Ukázala, že umí nejenom skvěle zpívat, ale i tancovat.

Předposlední vystoupil Jan Révai jako Shaggy s písní Hey Sexy Lady. Provedení Shaggyho všichni velmi chválili a proměna Révaie byla k nepoznání.

Poslední vystoupila vítězka minulého dílu Jitka Schneiderová jako Ella Fitzgerald s písní The Boy from Ipanema a splnila očekávání poroty.

Celkové pořadí 5. dílu
Eva Burešová – 39
Patrik Děrgel – 33
Michaela Badinková – 28
Robert Jašków – 28
Vojtěch Drahokoupil – 26
Jitka Schneiderová – 14
Jan Révai – 9
Tereza Mašková – 7

Vystoupení v příštím díle
Tereza Mašková – Amy Winehouse
Jan Révai – Jacek Koman a Ewan McGregor
Jitka Schneiderová –The Clash
Vojtěch Drahokoupil – Justin Timberlake
Robert Jašków – Will Smith
Michaela Badinková – Aretha Franklin
Patrik Děrgel – Hana Hegerová a Waldemar Matuška
Eva Burešová – Iggy Azalea a Rita Ora

I příště se můžete těšit na skvělá vystoupení! Show Tvoje tvář má známý hlas sledujte vždy v sobotu od 20:20 na Nově. Pokud jste nestihli poslední díl, najdete ho na NovaPlus. Všechny epizody budou ke zhlédnutí na VOYO.

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/paty-dil-tvare-ovladla-eva-buresova-kdo-se-vam-libil-nejvic.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Patý díl Tváře ovládla Eva Burešová! Kdo se vám líbil nejvíc?"

Post a Comment

Powered by Blogger.