Search

Finalista SuperStar Petr Borkovec promluvil o vztahu s krásnou porotkyní Katarínou Knechtovou

Petr Borkovec přišel podpořit kolegyni ze SuperStar Elišku Ruskovou a promluvil o Knechtové. Super.cz

26. září 2018 9:04

Tolik rozruchu, kolik se v soutěži SuperStar neslo kolem finalisty Petra Borkovce (19), se snad v historii soutěže nikomu vzbudit nepovedlo.

Nejdřív se opil tak, že propásl nástup před porotu, a aby toho nebylo málo, tak se veřejně vyznával ze svých citů k porotkyni Kataríně Knechtové (37). U dvoření to ale podle jeho slov neskončilo a mezi věkově nesourodou dvojicí prý proběhl i románek. Slovenská zpěvačka vždy mluvila pouze o přátelství.

„Já sám nevím. Moc se k tomu nechci vyjadřovat. Vyšlo pár článků, ale já jsem je ani nečetl. Viděl jsem jenom titulky a doufám, že tam byla samá pozitiva a nic negativního,“ odpověděl Super.cz na otázku, zda s Katarínou překročil přátelskou hranici.

Možná si mladý zpěvák přízeň krásné brunetky vysvětlil trochu jinak. Ať už ale mezi nimi bylo cokoliv, dnes je pojí jen čistě přátelský vztah. „Přátelé jsme stále a doufám, že se to nebude nějak měnit,“ řekl mladík na křtu nového singlu a videoklipu stříbrné SuperStar Elišky Ruskové (15). 

Štěpánka Bínová , Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/592705-finalista-superstar-petr-borkovec-promluvil-o-vztahu-s-krasnou-porotkyni-katarinou-knechtovou.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Finalista SuperStar Petr Borkovec promluvil o vztahu s krásnou porotkyní Katarínou Knechtovou"

Post a Comment

Powered by Blogger.