Search

Eliška si po Výměně prošla peklem. Petrovi hrozí vězení

Poslední premiérový díl Výměny manželek nám představil na jedné straně Elišku (24) a Petra (27) spolu s jejich dětmi Radkem (2) a Petrem (3), kteří bydleli v Jesenici u Rakovníka. Druhá rodina pochází z Boušic a tvoří ji Eva (48), Scilárd (43), Maruška (17) a Marek (13).

Během Výměny se Eliška svěřila, že jejich vztah doprovází ostré hádky a fyzické násilí. Od Výměny si slibovala zlepšení a utužení vztahu, to se ale nestalo.

Spory s Petrem naopak nabyly na intenzitě a pár se nakonec před dvěma měsíci rozešel. Jejich rozchod však rozhodně nebyl přátelský. Podle Eliščiných slov mezi nimi pořád docházelo k hádkám, které končily rvačkou.

Posledním hřebíčkem do rakve podle ní bylo, když ji Petr kopl do ledvin. "Byla jsem 14 dní v nemocnici. Skoro mi přestala pracovat ledvina. Tím ten vztah úplně rozsekl," řekla nám Eliška. "Řeší to teď i kriminálka, takže on je teď trestně stíhanýa možná půjde i sedět," dodala.

115

GALERIE: Výměna manželek: Nože, pěsti a modřiny!

Zdroj: TV Nova

Výměna manželek: Nože, pěsti a modřiny! - 15

Hodnocení:

Nyní je Eliška z nemocnice už doma, musí však řešit další problémy. Petr, který se odstěhoval k rodičům zhruba 35 kilometrů od Jesenice, si před týdnem přišel pro děti a vzal je ven. Zpátky domů je už ale nepřivedl.

Přibližně za měsíc se budou o děti soudit. Eliška doufá, že je dostane do péče, bude se moct odstěhovat a snad si najde i nového partnera.

Na Výměnu vzpomíná moc ráda. S druhou rodinou je v kontaktu a od natáčení je navštívila už dvakrát. Nejvíc si oblíbila sedmnáctiletou Marušku. "Rozuměla jsem si s ní jako se ségrou. Celý dny jsem čekala jen na ni, až přijde ze školy," přiznala Eliška. Do Výměny by se klidně přihlásila znovu, kdyby měla tu možnost.

Nestihli jste středeční díl Výměny manželek v televizi? Pustit si ho můžete zdarma na Nova Plus, všechny jsou ke zhlédnutí na VOYO.

Připomeňte si středeční Výměnu manželek:

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/eliska-si-po-vymene-prosla-peklem-petrovi-hrozi-vezeni.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Eliška si po Výměně prošla peklem. Petrovi hrozí vězení"

Post a Comment

Powered by Blogger.