Search

Eliška po Výměně manželek prožila peklo: Skončila zbitá v nemocnici a bez dětí!

Zpět
na

Na konci středeční Výměny manželek to vypadalo, že mladý pár, který bere pervitin a pak se během hádek brutálně pere, dostal rozum a za svou minulostí udělají tlustou čáru. Opak se stal ale pravdou. Dopadli hůř, než by se dalo čekat. Eliška (24) skončila v nemocnici, Petrovi (27) hrozí vězení.

Mladá rodina z Jesenic u Rakovníka se přihlásila do Výměny manželek, aby partneři utužili svůj vztah a přestali se hádat a vzájemně bít. Jenže to se nestalo. Spory mezi nimi naopak nabraly na intenzitě a Eliška s Petrem se před dvěma měsíci rozešli.

Poslední kapkou pro Elišku bylo, když ji Petr kopl do ledvin. „Byla jsem 14 dní v nemocnici. Skoro mi přestala pracovat ledvina. Tím ten vztah úplně rozsekl,“ vysvětlila TN.cz Eliška. „Řeší to teď i kriminálka, takže on je teď trestně stíhanýa možná půjde i sedět," přiznala.  

Problémy neustaly ani po návratu z nemocnice. Petr si po rozchodu přijel pro syny Radka (2) a Petra (3) do Jesenice s tím, že je vezme ven, ale děti už domů zpátky nepřivedl. Za měsíc by měl soud rozhodnout o péči o děti. Eliška pochopitelně doufá, že je do péče dostane ona a začne nový život.

1080p 720p 360p

Výměna manželek: Nože, pěsti a modřiny! TV Nova

1080p 720p 360p

Výměna manželek: Smrtelná autonehoda! TV Nova

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-serialy-filmy-kino-a-tv/567346/eliska-po-vymene-manzelek-prozila-peklo-skoncila-zbita-v-nemocnici-a-bez-deti.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Eliška po Výměně manželek prožila peklo: Skončila zbitá v nemocnici a bez dětí!"

Post a Comment

Powered by Blogger.