Search

Vondráčková odletěla do Kanady, kde se rozvádí: Na letišti si ji proklepli

Na pražské letiště Václava Havla Lucie dorazila před jedenáctou hodinou dopolední a rovnou zamířila k odbavení. A přestože její tvář od oznámení ostře sledovaného rozvodu vyčuhuje snad ze všech médií, úředník za přepážkou jako by ji nepoznal. Soudě tedy podle pečlivosti, s jakou zkoumal její pas, který si podržel proti světlu. Možná to bylo slunečnímu brýlemi, které si Lucie sundala až po chvíli. Syny Matyáše (6) a Adama (3) měla neustále při sobě, mladšího Adama dokonce chvíli nesla na zádech.

Přestože se původně měli rozvádět v Česku, kde se i brali, Lucie prý bez Tomášova vědomí už rozvod plánovala v Kanadě. „Jak jsem se teď dozvěděl, už dlouho měla v Kanadě dohodnutou spolupráci s rozvodovou právničkou a konec našeho manželství a kroky s ním spojené plánovala. Dokonce ve stejný den, kdy jsem vydal dohodnuté prohlášení, už byl na rozvodových papírech její podpis – připojený osobně a originálně v Kanadě,“ napsal Plekanec ve svém vyjádření.

Podle všeho je to od Vondráčkové účelové rozhodnutí, související s existencí předmanželské smlouvy. „Zcela určitě vidím úmysl získat co nejvíce peněz na alimentech. Ty se vypočítávají z potřeb dítěte a z toho, že by měly mít zhruba stejnou životní úroveň jako rodiče. A je jasné, že v Kanadě dokáže matka vypočítat potřeby dětí do několikanásobně vyšší částky, než by je dokázala vypočítat v Česku,“ míní Bleskem oslovený právník Jan Černý.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/561485/vondrackova-odletela-do-kanady-kde-se-rozvadi-na-letisti-si-ji-proklepli.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Vondráčková odletěla do Kanady, kde se rozvádí: Na letišti si ji proklepli"

Post a Comment

Powered by Blogger.