Search

Divoká scéna při příjezdu náhradního manžela. Cože? Maminka je chlap? VIDEO

Dokáže se Tereza přizpůsobit domácnosti gayů, kterou ve Velké Británii vede maminka jednoho z partnerů, a jak se snese Martin, který sám o sobě říká, že je homofob, s náhradním manželem Patrikem?

Přehrát poslední díl

V premiérové Výměně manželek uvidí diváci rodinu ze Stružnice u České Lípy, kterou tvoří Tereza (30), Martin (39), Nela (11) a Emma (20 měsíců). Na druhé straně se seznámí s Patrikem (22), Kamilem (35) a jeho maminkou Danou, kteří žijí ve Velké Británii, konkrétně ve městě Birkenhead.

Výměna manželek - 29. 8. 2018 - 20
Zdroj: TV Nova

První díl této sezóny bude trochu netradiční. Nepůjde totiž o dvě standardní rodiny a navíc se pojede i do zahraničí. Partneři Patrik s Kamilem jsou spolu sedm let, z toho šest let žijí na britských ostrovech. Společně s nimi bydlí Kamilova maminka Dana, která jim pomáhá s chodem domácnosti.

Výměna manželek - 29. 8. 2018 - 5
Zdroj: TV Nova

Vztah obou mužů prochází velkou krizí, protože podle jejich slov spolu tráví až moc času. Manželé Tereza s Martinem spolu pro změnu nejsou skoro vůbec. Martin totiž jezdí s kamionem, a proto není často doma. Jediné, co by ve Výměně manželek nechtěl zažít, je příchod náhradního manžela namísto manželky. Tvrdí o sobě, že je homofob. Bohužel ho ale čeká přesně to, čeho se obával. Zvládne Martin udržet své emoce na uzdě, nebo oba muže čeká pekelných deset dnů?

Premiérovou epizodu Výměny manželek sledujte ve středu 29. srpna 2018 ve 20:20 na Nově!

NEPŘEHLÉDNĚTE:


Let's block ads! (Why?)

http://vymena.nova.cz/clanek/novinky/prece-ho-nezabiju-homofobnimu-martinovi-prijede-domu-mlady-gay-namisto-nahradni-manzelky.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Divoká scéna při příjezdu náhradního manžela. Cože? Maminka je chlap? VIDEO"

Post a Comment

Powered by Blogger.