Search

Šok ve Varech! Kameraman Malíř se zranil! Otec dítěte Špátové skončil v nemocnici!

Legendární kameraman, který před rokem plnil stránky společenských tiskovin a webů díky svému novému vztahu s expřítelkyní zpěvačky Anety Langerové Olgou Špátovou (34), se kterou se mu narodila dcera Olinka, měl na festivalu MFF KV 2018 představit nový film o prvním československém prezidentovi Tomáši Garrigue Masaryhovi a Karlu Čapkovi.

Že nedorazí se jen krátce před tiskovou konferencí dozvěděl i režisér filmu Jakub Červenka. "Zranil se a byl na vyšetření v nemocnici, nevím, co přesně se mu stalo," vysvětloval Červenka s tím, že po ošetření kameraman odešel domů d domácího ošetřování.

A zklamaný byl i Huba, který se na slavného kameramana těšil. Sama Špátová má vypnutý mobilní telefon. Malíř už byl dvakrát ženatý, jeho manželkou je herečka Marta Vančurová.

Film Hovory s TGM se natáčel se na přelomu dubna a května letošního roku v autentickém prostředí Topolčianského zámku, kde dva velikáni české demokracie své debaty kdysi vedli. Scénář filmu připravil Pavel Kosatík, autor Českého století. „Je to film o dvou mimořádných mužích, je o tom, že emoce mohou být někdy silnější, než myšlenka, i u tak výjimečných lidí,“ říká režisér Červenka. „Filmem chceme připomenout základy, na nichž naše republika vznikla, a těmi jsou myšlenky demokracie, tolerance, pravdy a lásky,“ dodává. Film bude mít premiéru 18. října.

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-karlovy-vary/551924/sok-ve-varech-kameraman-malir-se-zranil-otec-ditete-spatove-skoncil-v-nemocnici.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Šok ve Varech! Kameraman Malíř se zranil! Otec dítěte Špátové skončil v nemocnici!"

Post a Comment

Powered by Blogger.