Search

‚Moje verze Pec nám spadla!' Mick Jagger zazpíval v češtině dětskou písničku

Praha Zpěvák Mick Jagger z britské rockové kapely The Rolling Stones ve čtvrtek sdílel na Instagramu video, ve kterém zpívá známou českou písničku Pec nám spadla. Kapela ve středu v Praze odehrála koncert pro zhruba padesát tisíc fanoušků.

Příspěvek Micka Jaggera vidělo za 12 hodin přes 200 tisíc fanoušků. „Moje verze české písničky Pec nám spadla!“ uvedl Jagger na Instagramu. V nahrávce pak Jagger zpívá dvakrát dokola refrén známé české písničky.

Fanoušci na Jaggerovu verzi písničky reagovali převážně nadšeně a to ve všech jazycích, nejen v češtině. Někteří ovšem poukázali na to, že písničku v češtině letos nazpívala i jiná, neméně známá kapela. 

Kytarová legenda Keith Richards je v kapele od jejího založení v roce 1962.
Mick Jagger.

České fanoušky verzí populární písničky odměnila na svém pražském koncertu letos v dubnu i skupina Metallica, která předvedla cover verzi Mládkovy písničky Jóžin z Bažin. 

Rolling Stones odeháli ve středu v pražských Letňanech koncert pro zhruba 50 tisíc fanoušků. V hlavním městě se představili po páté, jednou vystoupili v Brně.

Let's block ads! (Why?)

https://www.lidovky.cz/pec-nam-spadla-pec-nam-spadla-mick-jagger-zazpival-verzi-popularni-pisnicky-16q-/kultura.aspx?c=A180706_093302_ln_kultura_ceh

Bagikan Berita Ini

0 Response to "‚Moje verze Pec nám spadla!' Mick Jagger zazpíval v češtině dětskou písničku"

Post a Comment

Powered by Blogger.