Search

FOTO: Od Chuderova k Tescu. Technoparty bude dunět ve Všebořicích

Ústecko – Všebořice budou o víkendu hostit technoparty. Původně se účastníci sjížděli na louku nedaleko Chuderova. Odtud ale museli odejít.

dnes 15:38 1

SDÍLEJ:

Jak totiž vysvětlila krajská policejní mluvčí Alena Bartošová, pořadatelé akci naplánovali na louce, která leží v CHKO České středohoří. „Účastníci nakonec uposlechli výzev policie a začali odjíždět. V tuto chvíli zůstáváme na místě a stále sledujeme situaci,” řekla Bartošová.

Pozemek pronajala podle místostarosty centrálního ústeckého obvodu Karla Kariky společnost Tamda Food, která koupila bývalé Tesco. „Byl jsem se tam podívat a monitorovat to budeme celý víkend. Pořadatel slíbil, že v pátek už hudba žádná nebude a v sobotu pokud nebude po 22. hodině klid, zakročí sám pronajímatel a všechny z pozemku vykáže,“ vysvětlil Karika.

Dodávky k Chuderovu přijížděly už od čtvrtečního podvečera. V pátek ráno ale všem, zhruba stovce lidí, nezbylo, než začít balit a čekat, dokud se nedozví kam jet.

„Filmový štáb Letopisů Narnie tu před deseti lety nikomu nevadil. Zvuk by z většiny pohltil lesík a reproduktory by byly namířené mimo ves. Nikdo nechce druhý CzechTek,“ povzdechl si jeden z účastníků, Martin z Olomouce. Na technoparty se sjíždějí účastníci nejen z celé republiky, ale také z Německa, Itálie či Francie.

Autor: Janni Vorlíček

Let's block ads! (Why?)

https://ustecky.denik.cz/zpravy_region/od-chuderova-k-tescu-technoparty-bude-dunet-ve-vseboricich-20180727.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "FOTO: Od Chuderova k Tescu. Technoparty bude dunět ve Všebořicích"

Post a Comment

Powered by Blogger.