Search

Stovky fanoušků čekají ve Varech na hvězdy u červeného koberce

První fanoušci se začali okolo červeného koberce shlukovat už asi dvě hodiny předtím, než první festivalové limuzíny začaly přijíždět k hotelu Thermal. S fotoaparáty a mobilními telefony pak lovili záběry známých herců, hereček, filmařů i dalších známých hostů festivalu. Okolí hotelu také obcházeli policisté se psy a kontrolovali zabezpečení Thermalu před slavnostním večerem.

Do Karlových Varů přijela dnes dánská herečka Trine Dyrholmová, která na festivalu uvede hudební biografický snímek Nico, 1988, ve kterém ztvárnila titulní roli. Přijela také mladá novozélandská herečka Thomasin McKenzieová. Sedmnáctiletá herečka si zahrála například ve filmu Hobit: Bitva pěti armád, na karlovarském festivalu představí film Beze stop režisérky Debry Granikové. Pořadatelé oznámili také příjezd amerického režiséra Richarda Linklatera, autora výjimečného filmu Chlapectví. S velkým ohlasem snímek, který zachycoval dospívání jednoho chlapce a vznikal 12 let, uvedl festival v Karlových Varech v roce 2014.

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-live-kulturni-servis/551509/stovky-fanousku-cekaji-ve-varech-na-hvezdy-u-cerveneho-koberce.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Stovky fanoušků čekají ve Varech na hvězdy u červeného koberce"

Post a Comment

Powered by Blogger.