Search

Pohřeb Aviciiho (†28) proběhl v utajení ve Švédsku! Až měsíce po jeho smrti

Švédský hudebník, pravým jménem Tim Bergling, se konečně dostal důstojného posledního rozloučení pouze v úzkém kruhu rodiny a nejbližších přátel, jak pozůstalí dopředu informovali v jímavém dopise, který zveřejnili krátce po jeho tragické smrti.

Aviciiho švagr Joakim Sterner na Instagramu v neděli zveřejnil fotku ze švédského hřbitova Skogskyrkogården, na které stojí před velkým křížem. Právě zde tak proběhl smuteční obřad a pravděpodobně je tam tedy pochováno i tělo známého DJe. To je přitom velká pocta, jelikož Skogskyrkogården v jižní části Stockholmu patří ke světovému dědictví UNESCO.

Z pohřbu sdílel snímek také kamarád zesnulého, majitel nočního klubu Jesse Waits. Ukázal ale jen oficiální program obřadu s plátkem rudé růže. Připojil také několik momentech, na nichž je zachycen s Aviciim.

VIDEO: Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený

Slavný hudebník (†28) nedokázal před smrtí udržet otevřené oči. Avicii byl viditelně utlumený Facebook

Zda se pohřbu účastnila také modelka Tereza Kačerová (25), která po smrti muzikanta a producenta odhalila, že s ním měla vážný vztah a vychovávala s ním dítě, ale není jasné. 

Poslední rozloučení se konalo ale s poměrně velkým odstupem od Aviciiho smrti, k níž došlo 20. dubna v Ománu. Oficiální důvod jeho skonu sice nebyl udán, ovšem podle slov jeho pozůstalých se zdá, že si zřejmě vzal život sám. „Bojoval se svými myšlenkami a už nemohl dál," uvedla rodina v prohlášení. Berling měl navíc dlouhodobé problémy s alkoholem a chtěl skončit také s vystoupováním.

VIDEO: Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě!

1080p 720p 360p

Česká modelka a mrtvý Avicii (†28): Vychovávali syna a chtěli další dítě! Blesk TV

 

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-svetove-celebrity/548171/pohreb-aviciiho-28-probehl-v-utajeni-ve-svedsku-az-mesice-po-jeho-smrti.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Pohřeb Aviciiho (†28) proběhl v utajení ve Švédsku! Až měsíce po jeho smrti"

Post a Comment

Powered by Blogger.