Search

Ozzy a Johnny Depp v Praze: Dřívější začátek, bahno a dlouhé fronty. Kapelám to ale hrálo

Koncert Ozzyho Osbournea si v pražských Letňanech nenechalo ujít kolem 35 tisíc fanoušků. Osbourne se svou kapelou zahrál nejslavnější skladby jak ze své sólové éry, tak i několik písní od legendárních Black Sabbath, se kterými vystupoval jako zpěvák.

Začátek koncertu provázely dlouhé fronty u vstupu do areálu, kde museli návštěvníci procházet bezpečnostní kontrolou a dostávat pásky pro vstup do některých sektorů, například na tribuny. Na travnaté ploše se také podepsal nedávný déšť, místy se měnila v hluboké bláto.

Zásadní potíže podle příspěvků účastníků koncertu na sociální síti způsobilo nedodržení harmonogramu. Předkapely měly začít hrát zhruba o hodinu dříve, takže jejich vystoupení někteří návštěvníci strávili ještě ve frontách. Kromě Ozzyho v Letňanech hrála skupina Hollywood Vampires, kde zpívá Alice Cooper a na kytaru hraje herec Johnny Depp, španělská kapela Lords of Black a zpěvák kapely Korn Jonathan Davis se svým sólovým projektem.

Pražský magistrát kvůli koncertu uzavřel až do půlnoci některé ulice v Praze 18 a 19, na místě hlídkovala policie. Dopravní podnik posílil metro na trase C a po skončení koncertu zvýšil počet souprav i na ostatních linkách.

Let's block ads! (Why?)

https://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha-praha-zpravy/548524/ozzy-a-johnny-depp-v-praze-drivejsi-zacatek-bahno-a-dlouhe-fronty-kapelam-to-ale-hralo.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Ozzy a Johnny Depp v Praze: Dřívější začátek, bahno a dlouhé fronty. Kapelám to ale hrálo"

Post a Comment

Powered by Blogger.