Search

Je to vůbec ona? Druhá tvář SuperStar Terezy Maškové

Dvaadvacetiletá Tereza Mašková se do podvědomí diváků zapsala nejen díky svému krásnému zpěvu, ale i růžovým vlasům. Ve skupince tmavovlásek se Tereza doslova vyjímala a působila opravdu křehkým až éterickým dojmem. Spojení zajímavé image a zlata v hrdle bezesporu vedlo k tomu, že si Tereza získala mnohé diváky SuperStar a stala se vítězkou tohoto ročníku.

SuperStar 2018: Vítězka Tereza Mašková těsně po vyhlášení

ČTĚTE TAKÉ:

Jak se stát opravdovou SuperStar? Tohle možná pomohlo i Tereze Maškové
Jak zvládnout kritiku? Vezmi si příklad z účastníka SuperStar
Lacko Angyal ze SuperStar má nový song! Co na něj říkáš?


Dokážeš si ale Terezu představit bez růžových vlasů? Ne? Pak se připrav na tuhle fotografii, kterou čerstvá SuperStar sdílela před rokem a půl na svém Instagramu. V krátkém sestřihu a s tmavou barvou vlasů by Terezu málokdo poznal. Zároveň ale musíme uznat, že Tereze to na fotce i tak moc sluší. Její dokonalou pleť podtrhává výrazná rtěnka, kterou vítězka SuperStar s oblibou nosí.

Tereza Mašková

A když půjdeme ještě dál do minulosti, tak zjistíme, že Tereza už jednou zkoušela štěstí v talentové soutěži. Coby čtrnáctiletá dívenka s dvěma culíky působila zakřikle a nevýrazně. Oplácaná Tereza sice porotu zaujala skvělým zpěvem, ale na úspěch v soutěži ještě neměla notnou dávku osobní vyzrálosti. O osm let později před námi stojí růžovovlasá rebelka, která se nebojí žádné výzvy. Tomu říkáme pořádná proměna! 

Tereza Mašková


Tak co? Líbí se ti Tereza s růžovými vlasy, nebo dáváš přednost tmavovlásce?

Let's block ads! (Why?)

http://krasna.nova.cz/clanek/showbiz/je-to-vubec-ona-druha-tvar-superstar-terezy-maskove.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Je to vůbec ona? Druhá tvář SuperStar Terezy Maškové"

Post a Comment

Powered by Blogger.