Search

Zraněný zpěvák Mikolas Josef na Eurovizi: Zdravotní stav se zlepšil, začíná zkoušet

Zpěvákovi zabraly léky. Foto: instagram M.Josefa

3. května 2018 10:27

Konečně opět stojí na nohou. Po dvou dnech, kdy Mikolas Josef (22) spolu s celým týmem trnul, co se mu vlastně při nedělní zkoušce v portugalském Lisabonu přihodilo, mu je konečně líp. Po vyšetření na CT vyšlo naštěstí najevo, že nejde o vyhřezlou ploténku. Výsledky byly poslány do Prahy, kde se čekalo na vyjádření, zda bude zpěvákovi vůbec umožněno na semifinále vystoupit.

Mezitím Mikolasovi zabraly tišící léky a injekce a začalo mu být lépe. „V současné chvíli připravujeme několik variant podob vystoupení s ohledem na to, jaký bude Mikiho zdravotní stav a co vše mu zranění umožní,“ svěřil Jan Potměšil z České televize.

„Miki se zúčastní další zkoušky, ale pouze v rámci tzv. pochodovky. Proběhly také schůzky s kreativním týmem EBU, kde jsme společně probírali různé varianty choreografie a záběrování tak, aby umožňovaly Mikolasovi vystoupit 8. května v rámci 1. semifinále,“ dodal Potměšil.

Sám Mikolas také potěšil na sociální síti své fanoušky snímkem, na kterém vypadá rozhodně lépe než v předešlých dnech. „Pracoval jsem tak tvrdě, abych se dostal k tomuto bodu, a nedovolím, aby se to teď zničilo. Bude to fungovat i přesto, že dojde k mírným změnám v mém vystoupení,“ svěřil se zpěvák. 

Eliška Vinterová , Novinky.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/564055-zraneny-zpevak-mikolas-josef-na-eurovizi-zdravotni-stav-se-zlepsil-zacina-zkouset.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Zraněný zpěvák Mikolas Josef na Eurovizi: Zdravotní stav se zlepšil, začíná zkoušet"

Post a Comment

Powered by Blogger.