Search

Smutná zpráva: Po dlouhé nemoci zemřel bavič Josef Mladý ( 63)!

Svět šoubyznysu zasáhla další smutná zpráva! Ve věku pouhých 63 let zemřel oblíbený bavič Josef Mladý, který se proslavil humornými scénkami například ve dvojici s Josefem Aloisem Náhlovským. O úmrtí bývalého kolegy v pondělí na Facebooku informovala skupina Fešáci, jejímž byl kdysi členem. Mladý zemřel v neděli.

„Včera nás ve věku 63 let navždy opustil náš bývalý kolega a kamarád Josef Mladý. Spolu s Josefem Aloisem Náhlovským rozdávali fešáckému publiku spoustu radosti a skvělé zábavy. Je nám to velmi líto," uvedla kapela.

Náhlovský je ze zprávy o úmrtí Nového zarmoucen. „Ano, bohužel je to pravda. Dozvěděl jsem se to před pár desítkami minut. Pepa byl dlouhodobě nemocný. Promiňte, nemůžu o tom mluvit, byl to můj blízký kamarád, spolupracovali jsme spolu přes třicet let. Je pro mne hrozně těžké o tom mluvit. Nezlobte se,“ sdělil Náhlovský pohnutým hlasem týdeníku Sedmička.

Josef Mladý se na televizní obrazovce objevoval od poloviny osmdesátých let. Největší slávu zažil v řadě zábavních pořadů a silvestrovských show na TV Nova, kde vystupoval právě s Josefem Aloisem Náhlovským.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/smutna-zprava-po-dlouhe-nemoci-zemrel-bavic-josef-mlady-63.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Smutná zpráva: Po dlouhé nemoci zemřel bavič Josef Mladý ( 63)!"

Post a Comment

Powered by Blogger.