Search

Řekl "tajné" hlášky prince i hostů! Expert na čtení ze rtů baví svět

Královská svatba prince Harryho a bývalé herečky Meghan Markle byla bezpochyby nejsledovanější akcí letošního roku, kterou s napětím pozorovali mimo jiné i nejrůznější odborníci na módu, květiny, královskou etiketu ale třeba i řeč těla. Jedním z nich je i expert na odezírání ze rtů Terry Ruane, jehož poznatky nyní baví celý svět.

Prozradil totiž, co si mezi sebou špitali nejen snoubenci, ale i svatebčani včetně George Clooneyho se ženou nebo samotné královny a prince Filipa, informuje britský Daily Mail.

Příchod hostů

"Dnes nemám opici, takže je to fakt fajn." I tato slova podle Ruanea zazněla na královské svatbě. Konkrétně tuto větu pronesla do telefonu žena, která přišla v doprovodu kulinářského kritika Toma Parkera Bowlese.

112

GALERIE: Královská svatba Harryho a Meghan

Zdroj: TV Nova

Meghan Markleová přichází na svatbu - 1

Hodnocení:

Herec George Clooney při setkání s Jamesem Cordenem nešetřil chválou. "Vypadáš skvěle," pronesl na jeho adresu. Jeho žena Amal mezi tím pronášela věty jako "Oh, jak milé" nebo "To je otrava". Není však jasné, co tím přesně měla na mysli.

V kapli

V samotné kapli došlo hlavně na nervozitu a emoce. Tomu odpovídala slova nejen hostů ale i samotných snoubenců. Princ Harry byl při čekání na nevěstu nesvůj, svého bratra, prince Williama, se dokonce ptal, jestli už Meghan dorazila. "Je tu?" vyžadoval odpověď. "Ne, ještě ne. Vlastně nevím," přiznal William. Pak Harry vtipkoval, že chce vidět Meghan a její šaty "dřív, než zešediví".

U oltáře

Krásná nevěsta princi vyrazila dech. Když došla k oltáři, řekl jí Harry: "Vypadáš úžasně. Chyběla jsi mi". Když pak Meghan odhrnoval závoj z tváře, ptal se, jestli je vše v pořádku.

Odchod z kaple

Velmi diskutovanému "prvnímu polibku" na schodech z kaple předcházela Maghanina věta "Políbíme se?". Harry odpověděl "ano". Oproti tomu královna poroučela princi Filipovi, aby nepřestával mávat.

Pro americkou herečku byl výstup před tolika lidmi stresující, bylo jich opravdu mnoho. "Wow, je tu plno. Neuvěřitelné," neustále opakovala. A hláška prince na závěr? Když čerstvý ženich dorazil od jásajícího davu do soukromých královských zahrad, pronesl: "Tak a teď si můžeme dát drink".

Podívejte se na reportáž o královské svatbě:

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/rekl-tajne-hlasky-prince-i-hostu-expert-na-cteni-ze-rtu-bavi-svet.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Řekl "tajné" hlášky prince i hostů! Expert na čtení ze rtů baví svět"

Post a Comment

Powered by Blogger.