Search

PŘÍMÝ PŘENOS: Ve Windsoru vrcholí svatební horečka, kaple sv. Jiří se plní světovými celebritami!

Začátek obřadu, který v manželství spojí prince Harryho a Meghan Markle, je plánován na pravé poledne briského času (13:00 našeho času). Hosté se ale začali sjíždět už mnohem dříve, fanoušci už cesty v městečku Windsor obklopili dlouho dopředu.

PROGRAM SVATEBNÍHO DNE NAJDETE ZDE

Ulice v okolí hradu jsou zaplněné, policie a záchranáři jsou v pohotovosti a organizátoři okázalého představení dokončují poslední detaily ceremoniálu. Vojenská policie se speciálně vycvičenými psy prohledala trasu slavnostního průvodu a policisté prozkoumali odpadkové koše a kanály, kde by mohly být ukryty bomby. "Berkshire se změnil v pevnost," napsal dnes list The Daily Mail o anglickém hrabství, jehož je královský hrad součástí.

Dění před královskou svatbou sledujeme online:

 

On-line reportáž

Královská svatba Harryho a Meghan

12:00

Za dvacet minut by měli začít přijíždět členové královské rodiny. Očekávaný začátek obřadu se rychle blíží.

11:55

Na svatbu byly pozvány i bývalé Harryho přítelkyně. Dorazila Chelsy Davysová a Cressida Bonasová.

11:45

Oprah Winfreyová, James Blunt, David a Victoria Beckhami. To jsou jen někteří ze slavných celebrit, kteří na svatbu dorazili. Seznam celebrit najdete ZDE.

O zatím největší skandál kolem královské svatby se postarala rodina americké herečky. Její otec si několikrát rozmyslel, zda dorazí a odvede svou dcerou k oltáři, nakonec ale bude muset zůstat doma kvůli svému zdraví. Uličkou ji proto provede princ Charles.

Meghanina sestra Samantha zase obvinila královskou rodinu, že nechce finančně podporovat její příbuzné. A v neposlední řadě Meghanin bratr Thomas poslal princi Harrymu dopis, ve kterém ho nabádá, aby si herečku nebral, protože není taková, jakou se zdá.

Na svatbu tak z Meghaniných příbuzných dorazí zřejmě jen její matka. Pozváno na obřad v kapli svatého Jiřího na hradě Windsor je dohromady 600 lidí, do areálu bude vpuštěno dalších asi 2,5 tisíce členů veřejnosti. Na následnou hostinu dostalo pozvánku asi 200 blízkých.

Královskou svatbu budete moci sledovat v přímém přenosu na TV Nova i na webu TN.cz. Speciální vysílání startuje ve 12:30. O všech detailech budeme informovat také v online přenosu tak, abyste o nic důležitého nepřišli.

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/online-kralovska-svatba-se-blizi-princ-philip-dorazi-louis-ne.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "PŘÍMÝ PŘENOS: Ve Windsoru vrcholí svatební horečka, kaple sv. Jiří se plní světovými celebritami!"

Post a Comment

Powered by Blogger.