Search

Pohoda a úsměvy. Palác zveřejnil portréty ze svatby Harryho a Meghan

Na černobílém snímku sedí princ Harry s Meghan na schodech a usmívají se. Na další barevné fotce pořízené na hradě Windsor po jízdě kočárem jsou novomanželé s družičkami a pážaty, kde nechybí děti prince Williama a vévodkyně Kate princezna Charlotte (3) a princ George (4).

Třetí portrét zachycuje Harryho a Meghan, kteří dostali titul vévoda a vévodkyně ze Sussexu, s matkou nevěsty Doriou Raglandovou a s členy královské rodiny včetně královny Alžběty II. (92).

Harry a Meghan zároveň příznivcům poděkovali za všechna blahopřání, která dostali ke své svatbě.

„Vévoda a vévodkyně z Sussexu by chtěli poděkovat všem, kteří se v sobotu zúčastnili oslav svatby. S radostí se podělili o svůj den se všemi, kteří se sešli ve Windsoru, a také všemi, kteří sledovali svatbu v televizi po celé Británii, Commonwealthu a po celém světě,“ stojí v prohlášení paláce.

Který svatební portrét se vám líbí více?

Fotograf s modrou krví

Alexi Lubomirski, jenž fotil už zásnubní portréty Harryho a Meghan, má na svém kontě spolupráci se světovými hvězdami jako Beyoncé, Charlize Theronová, Gwyneth Paltrowová, Jennifer Lopezová, Natalie Portmanová, Jennifer Anistonová nebo Julia Robertsová. Fotil pro módní magazíny Vogue, Harper’s Bazaar, GQ nebo Allure.

Lubomirski se narodil v Británii, s manželkou a dvěma syny nyní žije v New Yorku. Jeho matka má peruánské a anglické předky. Po otci má francouzské a polské kořeny a také šlechtický titul. Pochází z mocné polské rodiny, která získala dědičný titul knížete Svaté říše římské v 17. století.

Královskou svatbu prince Williama a Kate Middletonové v roce 2011 fotil Hugo Burnand, který je také autorem snímků ze svatby prince Charlese s Camillou Parker-Bowlesovou z roku 2005. 

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/kralovska-svatba-princ-harry-meghan-markle-fotky-portrety-alexi-lubomirski-1v2-/lidicky.aspx?c=A180521_161319_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Pohoda a úsměvy. Palác zveřejnil portréty ze svatby Harryho a Meghan"

Post a Comment

Powered by Blogger.