Search

Osudný omyl! Novotný už ví o smrti kamaráda Mladého (†63)! Stalo se, čeho se rodina bála!

Jak již syn Novotného  Pavel (37) prozradil, raději nechtěl tatínkovi smutnou novinu říkat vzhledem k jeho zdravotnímu stavu. Ostatně před dvěma lety ho podobná zvěst o skonu kamaráda Jana Turka natolik vykolejila, že zkolaboval a musel v nemocnici sám bojovat o život.

Tak dramaticky to tentokráte naštěstí nedopadlo. O tom, že parťák Josefa Aloise Náhlovského (68) a spolupracovník kapely Fešáci Mladý už není mezi námi, se už totiž Petr přece jen dozvěděl. Nedopatřením! "Byli jsme s dětmi odpoledne u vody a "děda" si pustil odpolední zprávy na Nově:-(... tak už smutníme všichni..." zalitoval Pavel na Facebooku.

1080p720p360p

Baviči Novotnému tají smrt kamaráda! O náhlém úmrtí Mladého (†63) ani slovo! Blesk TV

Ostatně na Mladého už Pavel na sociální síti zavzpomínal ráno. „Byla s ním neskutečná pr*el, a to za všech okolností. A strašně chytrej chlap to byl. Největší dojem na mě ale udělal, když jsem v pubertě zjistil, že si za bolševika postavil na zahradě vírník. Ta zubatá mě fakt sere s tím, jak si poslední dobou bere jednoho Fešáka za druhým. Vždyť je to chvíle, co nás opustil Fanda Pátek, odchod Honzy Turka jsme doteď neakceptovali a akceptovat stále odmítáme. Když nám to včera na chalupu volali, zavládl u nás veliký smutek, stejný dnes zavládne v celé té obrovské fešácké rodině, protože jsme prostě Pepu měli všichni moc rádi," napsal Pavel.

VIDEO: Zemřel Náhlovského parťák Josef Mladý (†63): Čím se před smrtí živil? Neuvěříte!

1080p720p480p360p240p

Zemřel Náhlovského parťák Josef Mladý (†63): Čím se před smrtí živil? Neuvěříte! Zuzana Bubílková, Jan Jedlička, Lukáš Červený

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/541096/osudny-omyl-novotny-uz-vi-o-smrti-kamarada-mladeho-63-stalo-se-ceho-se-rodina-bala.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Osudný omyl! Novotný už ví o smrti kamaráda Mladého (†63)! Stalo se, čeho se rodina bála!"

Post a Comment

Powered by Blogger.