Search

Meghan snila o královské svatbě už v dětství! FOTO jako důkaz

Ty fotky dělí 22 let, přesto jsou dnes srovnávány. Z patnáctileté turistky, která spolu s kamarádkou pózovala v Londýně před Buckinghamským palácem a snila o tom, že by se kdy podívala dovnitř, se totiž stala královská nevěsta.

Podle amerických médií i fanoušků britské královské rodiny snímek dokazuje, že sny se plní a pohádky se stávají skutečností. Příběh prince Harryho a Meghan Markle je totiž jako vystřižený z filmového plátna nebo dětské knížky. A jako takový měl svůj happyend.

Harry a Meghan se přitom seznámili díky společné kamarádce, která zorganizovala rande naslepo - v červenci 2016. Herečka v té době zářila v seriálu Suits a žila v kanadském Torontu, britský princ organizoval Invictus Games, závody pro postižené veterány.

 

112

GALERIE: Vévodkyně Meghan

Zdroj: Profimedia

Meghan jako turistka v Londýně - 1

Hodnocení:

Harry později prohlásil, že už v první chvíli, kdy Meghan uviděl, věděl, že je to ta pravá. Pomohlo tomu možná i to, že Američanka příliš o královské rodině ani princi samotném nevěděla. Jen po dvou schůzkách spolu odjeli do Botswany, kde je nepronásledovali novináři, a tak spolu mohli spát ve stanu.

Jenže tahle doba netrvala dlouho. Už na konci října si někteří paparazzi dali dvě a dvě dohromady a začali o páru chrlit jeden článek za druhým. Všimli si, že Meghan a Harry mají stejné náramky, dvojici také viděli na halloweenské party. Na začátku listopadu princ vztah potvrdil a poprosil o soukromí.

Během roku 2017 už svou lásku netajili, zároveň ale ještě neměli souhlas královny Alžběty II. se sňatkem. Meghan často létala do Británie, Harry zase za ní do Toronta. Potkali se i na Jamajce a trávili spolu všechen volný čas, kterého moc nebylo. V listopadu pak potvrdili zasnoubení, odsouhlasené vladařkou.

Od té doby už se Meghan začala objevovat po Harryho boku i při oficiálních akcích. S královskou rodinou trávila také Vánoce, což byl od královny obrovský a bezprecedentní krok. Happyendem byla prozatím jejich svatba v kapli svatého Jiří na hradě Windsor. Svá ano si řekli před 600 hosty.

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/meghan-snila-o-kralovske-svatbe-uz-v-detstvi-foto-jako-dukaz.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Meghan snila o královské svatbě už v dětství! FOTO jako důkaz"

Post a Comment

Powered by Blogger.