Search

Luxusní, sexy i velice drahé: Tyto slavné nevěsty se vdaly v šatech značky, kterou si vybrala Harryho Meghan

V šatech značky Ralph a Russo se vdala i dcera ruského miliardáře (vlevo) nebo modelka Shanina Shaik. Foto: Super.cz/ Profimedia.cz

6. května 2018 10:33

Právě o těchto návrhářích se v souvislosti se svatebními šaty Meghan spekulovalo nejvíce a nejhlasitěji, nahrávalo tomu, že i na zásnubní snímky zvolila róbu z jejich dílny.

Meghan není první slavnou ženou, která návrhářské duo oslovila, a ani poslední. Zvlášť teď už tak velká popularita značky vystřelí do výšin.

Po příkladu další nevěsty nemusíme pátrat dlouho, začátkem května se na Bahamách v krajkových a velmi sexy šatech Ralph & Russo vdala modelka Shanina Shaik.

O mnoho honosnější róbu pak v roce 2016 oblékla dcera ruského miliardáře Madina Shokirova, jejíž šaty byly dokonce dražší než ty pro Meghan - pokud se tedy jejich cena bude pohybovat kolem sumy 2,9 miliónu korun, již média skloňují. Krajková róba s dlouhou vlečkou, zdobená perlami, křišťály a stříbrným vyšíváním, vyšla v přepočtu na 14,9 miliónu korun.

Ke klientkám značky patří také Angelina Jolie, Celine Dion, Beyoncé, Bella Hadid, Penélope Cruz nebo Priyanka Chopra, která má být mezi hosty nejočekávanější svatby roku. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/564817-luxusni-sexy-i-velice-drahe-tyto-slavne-nevesty-se-vdaly-v-satech-znacky-kterou-si-vybrala-harryho-meghan.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Luxusní, sexy i velice drahé: Tyto slavné nevěsty se vdaly v šatech značky, kterou si vybrala Harryho Meghan"

Post a Comment

Powered by Blogger.