Search

Kristelová se zastala odsouzeného Řepky, pak od něj dala ruce pryč!

A rozhodně to Kateřina neshrnula do dvou vět. Její status na sociální síti má asi kilometr, a tak jsme vybrali jen to podstatné.

„Můj partner je jedním z nejhodnějších a nejčistších lidí, které znám, alkohol pije výjimečně, svůj rybník vypil během svého bývalého vztahu a za náš vztah v životě nebyl v žádné herně. Málokdo má tak ‚předplacené‘ alimenty jako on, který se vždy snažil obklopit svoje okolí vším, co si přeje. Sama vím, jaké je to žít bez nich, přesto bych se nikdy nesnížila na úroveň posílání mailů do redakcí a zvaní kamer k soudu,“ píše Katka, která má pocit, že jim někdo záměrně škodí a ubližuje. 

A i když se ho zastává právě v této věci, jako jsou alimenty, které od svého exmanžela taky moc neviděla, tak se od Tomášových problémů distancuje.

„Pro méně zasvěcené dodám, že nejsme s Tomášem manželé a já nejsem a nikdy nebudu zodpovědná za jeho věci z minulosti, takže nabádat mě konkrétně k převzetí zodpovědnosti za jeho minulé chyby i alimenty opravdu nikdo nemusí, protože ji fakticky nemám. Můj vlastní životní standard vám tak muže být ukradený,“ pokračuje Kristelová.

Každopádně Řepka se s Erbovou v roce 2015 dohodl, že jí bude měsíčně posílat na jejich syna Markuse 15 tisíc korun. To se nestalo. Přišlo jen pár tisícovek. A tak se Vlaďka obrátila na soud, který jí před několika dny dal zapravdu. Vedle 180 hodin veřejných prací v montérkách má Řepka uhradit dlužné výživné 219 tisíc, navrch Erbové zaplatit dalších 125 500 korun jako vzniklou škodu! Celkem se tak exmanželka Vlaďka může těšit na 344 500 Kč! Rozsudek je pravomocný. Exfotbalista má ještě možnost podat dovolání k Nejvyššímu soudu.

VIDEO: Odvolání nevyšlo! Bouřliváka Řepku (44) čekají veřejné práce.

Odvolání nevyšlo! Bouřliváka Řepku (44) čekají veřejné práce. Blesk TV Zdeněk Matyáš

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/541877/kristelova-se-zastala-odsouzeneho-repky-pak-od-nej-dala-ruce-pryc.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Kristelová se zastala odsouzeného Řepky, pak od něj dala ruce pryč!"

Post a Comment

Powered by Blogger.