Search

Kdo je budoucí manželka prince Harryho? Hollywoodská herečka i módní ikona

Americká herečka Meghan Markle (36), která se zítra provdá do britské královské rodiny za prince Harryho (33), si po jeho boku už stačila vybudovat image módní ikony. Co dalšího stihla budoucí vévodkyně ze Sussexu?

Když loni 1. prosince zjistil výrobce kanadské oděvní značky Mackage, že jeden jeho model se přes noc vyprodal, důvodem byla právě Markle. V tomto kabátu si vyšla na první veřejnou vycházku s princem Harrym, a následně zmizely všechny kabáty této značky a modelu ve víc jak dvaceti zemích na třech kontinentech bleskurychle z obchodů.

Na této vycházce měla Meghan taky malou kabelku skotské značky Strathberry. Kabelka se na internetu vyprodala za 11 minut. A podobně je to i s mnoha dalšími oděvy, co si obleče.

Rozvedená míšenka 

Markleová se narodila bělošskému otci a Afroameričance 4. srpna 1981 v Los Angeles, kde i vyrostla. Její matka Doria Loyce Ragland je sociální pracovnice a instruktorka jógy.

Po absolvování herectví a mezinárodních studií na soukromé Severozápadní univerzitě v roce 2003 začala dostávat drobné role a mezi zakázkami si přivydělávala jako kaligrafka na volné noze.

Ztvárnila menší role v několika amerických televizních seriálech. Jako herečka je známá hlavně ze seriálu z právního prostředí Kravaťáci, kde hraje atraktivní sekretářku Rachel Zane, v seriálu účinkovala v letech 2011 - 2018.

Od listopadu 2016 do dubna 2017 prezentovala oblečení kanadské oděvní značky Reitmans.
V roce 2004 začala Markeová chodit s hercem a producentem Trevorem Engelsonem, vzali se v roce 2011, po dvou letech se rozvedli.

Místo Instagramu křest

S princem Harrym se seznámila na schůzce, kterou jim domluvil společný přítel, chodí spolu od roku 2016. V listopadu 2017 se zasnoubili a Meghan oznámila, že končí s herectvím. Nyní ji čeká role členky královské rodiny.

V rámci příprav na toto období letos v lednu zrušila všechny své účty na sociálních sítích, kde dříve s oblibou sdílela řadu detailů ze svého soukromého života. Již loni v dubnu zrušila webovou stránku The Tig, kde dříve zveřejňovala své lifestylové příspěvky.

V rámci příprav na svatbu také Megahn letos 6. března arcibiskup z Canterbury Justin Welby pokřtil.

Markleová se otevřeně označuje za gurmána, což se promítlo i do její role Rachel Zane v Kravaťácích. Je blízkou kamarádkou tenistky Sereny Williams.

Omluva za "pitomou nánu"

Společně s princem Harrym se Markle angažuje v charitě. Například loni v září se v Kanadě spolu poprvé oficiálně objevili na veřejnosti při příležitosti charitativní soutěže invalidních válečných veteránů.

Letos v lednu vypukla v britské Protievropské Straně nezávislosti Spojeného království (UKIP) aféra kolem rasistických výroků milenky jejího šéfa, Henryho Boltona, na adresu Markle. Ta podle britského tisku popsala Meghan jako "pitomou nánu" a dodala, že "poskvrní naši královskou rodinu." Rovněž označila černochy za ošklivé. Marney se později za SMS omluvila, ale zároveň řekla, že byly vytrženy z kontextu. Strana UKIP jí pozastavila členství.

Let's block ads! (Why?)

https://www.tyden.cz/rubriky/kdo-je-budouci-manzelka-prince-harryho-hollywoodska-herecka-i-modni-ikona_480620.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Kdo je budoucí manželka prince Harryho? Hollywoodská herečka i módní ikona"

Post a Comment

Powered by Blogger.