Search

Herce (70) z filmu Dědictví napadl útočník! Leží v umělém spánku

Útok se odehrál v sobotu nad ránem před nonstop barem ve Dvořákově ulici. "Verbální potyčka přerostla ve fyzické napadení. Jeden z mužů skončil v nemocnici. Útočník je trestně stíhaný pro těžké ublížení na zdraví, byl umístěn do vazby," uvedla mluvčí policie Andrea Cejnková.

Po ošetření převezli Sedala do Fakultní nemocnice U svaté Anny. "Můžu potvrdit, že jsme pacienta v sobotu převzali na urgentním příjmu. Je ošetřován našimi lékaři a je ve velmi vážném stavu," řekla mluvčí brněnské nemocnice Petra Veselá.

Hercův zdravotní stav je velmi vážný. V jeho uzdravení doufají kolegové i kamarádi. "Napadl ho nějaký psychouš na ulici před nonstopem a on teď dělá potíže v umělém spánku u svaté Anny. V této chvíli za něj slouží mši v pražském kostele. Doufám, že až ho probudí, bude ty potíže dělat ještě hodně dlouho," napsala na facebook jeho novinářka a hercova známá Monika Elšíková.

Sedal v českých filmech sehrál přes 30 rolí. Objevil se i po boku Bolka Polívky ve známé komedii Dědictví aneb kurvahošigutntag. Ve filmu ztvárnil roli hajného. Dále se představil i ve filmech Cesta z města, Alois Nebel, Díky za každé nové ráno nebo Hanele. Známý je také ze seriálu Četnické humoresky.
 

Let's block ads! (Why?)

http://tn.nova.cz/clanek/herce-70-z-filmu-dedictvi-napadl-utocnik-lezi-v-umelem-spanku.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Herce (70) z filmu Dědictví napadl útočník! Leží v umělém spánku"

Post a Comment

Powered by Blogger.