Search

Harry a Meghan: Královská svatba ŽIVĚ na Blesk.cz! Sledujte přímý přenos z příprav už teď

SCÉNÁŘ KRÁLOVSKÉ SVATBY:

10:00 (SELČ) veřejnost začne zaplňovat prostor

10:30 – začínají přijíždět první pozvaní hosté

11:00 – STARTUJE ŽIVÉ STUDIO BLESK.CZ S HOSTY (expert na královské rodiny Jindřich Forejt, módní guru Františka Čížková, svatební koordinátorka Kateřina Šmídová a královská reportérka Michaela Široká)

12:20 – přijedou členové královské rodiny

12:45 – příjezd ženicha prince Harryho a jeho svědka prince Williama

12:55 – očekávaný příchod královny Alžběty II.

12:59 – příchod nevěsty Meghan Markle

13:00 – začíná obřad

Za lásku oba vděčí společné kamarádce Violet von Westenholz. Ta se s princem Harrym zná díky jejich otcům už od dětství a Meghan poznala při práci pro značku Ralph Lauren. Dohodila jim rande naslepo v Londýně a ono to klaplo. Padli si do noty a už v létě 2016 odjeli na dovolenou do africké Botswany. O ruku ji Harry požádal loni v listopadu – poklekl doma (v Nottingham Cottage v Kensingtonském paláci), zatímco Meghan pekla kuře.

Zatímco Harry před Meghan vystřídal pár krásek jen na krátkodobé vztahy, budoucí vévodkyně má už jednu svatbu za sebou. V roce 2011 se provdala za dlouholetého přítele a filmového producenta Trevota Engelsona, o 23 měsíců později se však rozvedli.

Princ Harry zásnubami s Meghan porušil několik královských tradic. Nejenže je Meghan Američanka, je také rozvedená, mulatka a o něco starší než on, ale není z urozeného rodu. Navíc datum sňatku si vybrali na sobotu, což se dosud u královských svateb nestalo. Všichni členové rodu se brali v pracovní den. Jelikož ale Harry ví, že jeho šance usednout na britský trůn je velmi mizivá, na tradice, zdá se, kašle. A jeho babička královna Alžběta II. to toleruje.

VŠE O SVATBĚ PRINCE HARRYHO A MEGHAN ČTĚTE ZDE >>>

Let's block ads! (Why?)

http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-kralovske-rodiny/542804/harry-a-meghan-kralovska-svatba-zive-na-blesk-cz-sledujte-primy-prenos-z-priprav-uz-ted.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Harry a Meghan: Královská svatba ŽIVĚ na Blesk.cz! Sledujte přímý přenos z příprav už teď"

Post a Comment

Powered by Blogger.