Search

Diana Kobzanová po třech týdnech od porodu ukázala figuru v plavkách a dceru Lily. Vytvořila si vlastní klon

Rozdíl asi jednoho měsíce. Foto: Instagram D. Kobzanové

5. května 2018 10:01

„Lily se narodila 23. 4., měla 3,1 kg a 50,5 cm. Chudák, není vůbec in, dostala jen jedno křestní jméno, takže hned od narození je prostě rebel,” vtipkovala v Česku známá modelka a moderátorka v komentáři k fotce.

Z fotek to sice není úplně zřejmé, ale Kobzanové je dcera podobná prý stejně, jako prvorozená Ella. „Frolda (Michael Frolík, hokejista NHL a partner modelky, pozn. red.) je lehce zklamán, prý jsem si vyrobila dalšího klona, ale já ho ujišťuju, že se to určitě změní. Všichni ho totiž urputně přesvědčujou, že Ella je bohužel celá já. Jako kdybych nebyla dostatečně krásná, nebo co,” smála se Diana Kobzanová.

Bývalá královna krásy odjela rodit na Floridu do Boca Raton, kde prožívá šestinedělí mnohem příjemnějším způsobem než v Kanadě, kde žije s rodinou. 

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/564697-diana-kobzanova-po-trech-tydnech-od-porodu-ukazala-figuru-v-plavkach-a-dceru-lily-vytvorila-si-vlastni-klon.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Diana Kobzanová po třech týdnech od porodu ukázala figuru v plavkách a dceru Lily. Vytvořila si vlastní klon"

Post a Comment

Powered by Blogger.