Search

Alec Baldwin je pětinásobným otcem. Má dalšího syna

„A máme tady další. Baldwinčata všude,“ napsal hrdý tatínek Alec Baldwin k fotce na Instagramu. Jeho manželka snímek sdílela na svém profilu a připsala, že syn při narození vážil 3680 gramů. Jméno zatím neprozradili.

Herec a instruktorka jógy mají další tři děti - dceru Carmen (4) a syny Rafaela (2) a Leonarda (1). Čtvrté těhotenství manželé oznámili na sociálních sítích loni na podzim. Hilaria v příspěvku fanouškům netradičním způsobem prozradila, že čekají kluka. Upekla dort a až po jeho rozkrojení byla vidět modrá barva korpusu.

Velkou rodinu si Baldwinová vždy přála a ještě před oznámením, že budou mít opět miminko, mluvila o dalším dítěti. „Určitě bychom o tom znovu uvažovali. Ještě jednou! Ale představte si, kdyby to byla dvojčata! Ó můj bože. Nebo trojčata? Páni. Ale ne, to se nestane. V naší rodině je nemáme,“ řekla pro Acces Hollywood. 

Alec Baldwin má kromě potomků se svou druhou ženou, kterou si vzal v roce 2012, ještě dceru Ireland (22). Její matkou je herečka Kim Basingerová (64), s níž se Baldwin rozvedl po devíti letech manželství v roce 2002.

Let's block ads! (Why?)

https://revue.idnes.cz/alec-baldwin-hilaria-baldwinova-dite-porod-syn-rodice-p0r-/lidicky.aspx?c=A180518_093116_lidicky_zar

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Alec Baldwin je pětinásobným otcem. Má dalšího syna"

Post a Comment

Powered by Blogger.