Search

Víme, jak vypadala hádka Dary a Rytmuse při rozchodu: Zpěvačce unikla z mobilu drsná konverzace!

Dara Rolins a Patrik Rytmus Vrbovský oznimili ve středu večer rozchod po sedmiletém soužití. V příspěvku na Instagramu v zásad sdělili hlavně to, že rozchod proběhl v klidu a míru a život jde dál. Jenže zas takový mír to pravděpodobně nebyl.

Skutečné okolnosti rozchodu jsou trochu peprnější. Alespoň podle začínajícího moderátora Albína Baláta. Ten pro eXtra.cz řekl, že mu Dara omylem přeposlala konverzaci s Rytmusem. „O tom, že jdou od sebe, jsem věděl už čtyři dny. A mrzí mě to. Dara si spletla číslo a místo svému manažerovi poslala mně omylem jejich vzájemnou konverzaci,“ prozradil Balát.

A rozhodně to nebylo nic, čím by se zpěvačka chtěla veřejně chlubit, teda podle Balátových slov. „Můžu vám jen říct, že je to tvrdé. To kdyby lidé viděli! A řekněme, že Dara umí být velmi rázná,“ potvrdil moderátor. Podrobnosti ale sdělit nechtěl, protože Daře slíbil mlčenlivost.
 

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/vime-jak-vypadala-drsna-hadka-dary-a-rytmuse-pri-rozchodu-zpevacce-unikla-z-mobilu-silena-konverzace.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Víme, jak vypadala hádka Dary a Rytmuse při rozchodu: Zpěvačce unikla z mobilu drsná konverzace!"

Post a Comment

Powered by Blogger.