Search

Jiří Pomeje znovu v nemocnici: Operovali ho, podstoupil další radikální zákrok!

Několik týdnů nebylo o herci a bývalém dabérovi Jiřím Pomeje ani vidu ani slechu. Až teď promluvil jeho dobrý kamarád Pavel Pásek (50) o tom, co vlastně s Jirkou bylo. Byl týden hospitalizovaný v nemocnici, kde podstoupil další chirurgický zákrok!

Lékaři po odstranění hlasivek Pomeje slíbili, že dostane do krku hlasovou ortézu, díky které bude moct mluvit. Toto rozhodnutí ale vyžadovalo chirurgický zákrok. Teď už ale herce opět propustili do domácího léčení. „Jirka mi psal, že už je z nemocnice doma a že dá vědět, kdy se zase uvidíme,“ prozradil Blesku zmiňovaný kamarád a producent Pavel Pásek.

Ještě předtím ale byl Pásek, Pomeje a další členové staré party Walda Gangu na výletě v přírodě. Tam si chtěl Pásek s Pomeje povídat, ale jak sám přiznává, šlo to celkem špatně. „Jirka chtěl, abych mu odezíral ze rtů, a to mi fakt nešlo, takže já mluvil a on musel psát,“ přiznává Pásek.

Proto se těší na to, až se Jiří brzy naučí mluvit s hlasovou protézou a bude si s ním moct v rámci možností zase normálně popovídat. Plánuje ho totiž obsadit do televizního seriálu Kaměňák. „Musím s ním ještě prodiskutovat, koho bude hrát. Rád bych, aby mu scenárista napsal roli na tělo. Točit začínáme v červnu!“ prozradil natěšený Pásek.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/jiri-pomeje-znovu-v-nemocnici-operovali-ho-podstoupil-dalsi-radikalni-zakrok.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Jiří Pomeje znovu v nemocnici: Operovali ho, podstoupil další radikální zákrok!"

Post a Comment

Powered by Blogger.