Search

I takto oslňovala muže živočišná Jitka Čvančarová: Kráska v prádélku, tanečnice ve StarDance i královna výstřihů

Jitka Čvančarová slaví 40. narozeniny.

Jitka Čvančarová slaví 40. narozeniny. Foto: Super.cz/Lenka Hatašová, Stanislav Merhaut pro kalendář Stock 2012, Michaela Feuereislová

23. března 2018 17:32

Herečka Jitka Čvančarová (40) patří k dámám, které disponují opravdu velkými ženskými zbraněmi. Živočišnost z temperamentní herečky jen sálá a pánové se pokaždé mají na co dívat.

Jitka v pátek slaví 40. narozeniny a pořád jí to moc sluší. V naší galerii si připomeňte, jak to vnadné herečce seklo v sexy prádélku, coby výborné tanečnici ve StarDance nebo na karlovarském filmovém festivalu, kde vynesla značně vyzývavé šaty.

Čvančarová má s tanečníkem Petrem Čadkem už šestiletou dceru Elenku, která se letos dočká sourozence. A Jitce to coby dvojnásobné mamince určitě bude slušet tak jako v minulosti.

Oblíbená herečka nikdy nepatřila k pohublým kráskám, ale spíše k pořádným šťabajznám krev a mlíko. Občas sice nevychytala vhodný model a zbytečně odkryla své nedostatky a kila navíc, většinou to ale při jiné příležitosti napravila.

Silnější pohlaví pak beztak neřešilo nevhodnost outfitu, ale místo do hereččiných uhrančivých oči, zíralo do jejího přitažlivého dekoltu. 

Anna Veškrnová,Super.cz

Let's block ads! (Why?)

https://www.super.cz/557511-i-takto-oslnovala-muze-zivocisna-jitka-cvancarova-kraska-v-pradelku-tanecnice-ve-stardance-i-kralovna-vystrihu.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "I takto oslňovala muže živočišná Jitka Čvančarová: Kráska v prádélku, tanečnice ve StarDance i královna výstřihů"

Post a Comment

Powered by Blogger.