Search

Agáta vytvořila fotokoláž, aby obhájila sovu postavu: Ubohé! říkají fanoušci a přidala se i Krainová

Agáta Prachařová se nedávno objevila na módním mole v plavkách a hned sklidila vlnu kritiky za povislý zadeček a bříško. Nikdo samozřejmě netvrdil, že by měla mít maminka po dvou dětech postavu jako dvacetiletá sexy modelka. Měla by se ale hrnout na molo?

Poté, co sklidila kritiku od mnoha lidí na sociálních sítích i v médiích, rozhodla se zakročit po svém a vytvořila fotokoláž, v které je ona a dvě další modelky. K tomu přidala popisek: "18 a bez dětí, 32 a 2 děti a 24 bez dětí..."

Agáta zkrátka bojuje za svou postavu. Někteří její sledující se pod foto na Instagramu ke koláži vyjádřili poměrně kriticky: "Tady možná, ani tak nejde o kila na víc. Ty dvě modelky je možná mají, ale vypadají dobře. Agátu napadali proto, že je povislá... Srovnává jiné věci. Já se jí zastala, ale tohle je opravdu ubohé!!!" Další komentáře poukazují na to, že se Agáta srovnává s mladšími modelkami a poukazuje sama na jejich nedostatky: "Vůbec bych na to nereagovala, ale aby si dospělá ženská honila ego na mladých holkách?" napsala jedna uživatelka a další se přidala: "Agátu osobně neznám a opravdu mě bavila. Spíš je mi jí líto... Celý život řešit postavu, nic jiného. A pak to takhle natřít kolegyním hmmm."

I ti, kteří byli do teď na Agátině straně, se do ní nyní pustili: "Tak hlavně, že si v rozhovoru tvrdila, jak tě to vůbec ne*ere a pořád to tu řešíš dokola... vtipné. Taky jsem byla na tvé straně, ale tohleto je trapný." Pár uživatelů se naštvalo dokonce tak, že se rozhodli, že Agátu na sociální síti přestanou sledovat.

Ke všemu se vyjádřila dokonce i Simona Krainová (45), která pro Blesk řekla: "Mně nepřísluší to soudit, nechci do toho rýpat, ale každý má oči. Nechala bych to těm urostlým a hubeným dívkám…“ Sama přiznala, že 45 let proplouvá v modelingu, ale na přehlídku v plavkách by si netroufla.

Let's block ads! (Why?)

http://prask.nova.cz/clanek/novinky/agata-vytvorila-fotokolaz-aby-obhajila-sovu-postavu-ubohe-rikaji-fanousci-a-pridala-se-i-krainova.html

Bagikan Berita Ini

0 Response to "Agáta vytvořila fotokoláž, aby obhájila sovu postavu: Ubohé! říkají fanoušci a přidala se i Krainová"

Post a Comment

Powered by Blogger.